x
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A pénzvisszafizetési garancia részleteiért kattints ide

Elállási jog/visszaszolgáltatási garancia

Ha úgy döntöttél, hogy mégsem kéred a megvásárolt terméket, lehetőséged van azt indoklás nélkül visszaküldeni. A távollévők között kötött szerződésekről a 17/1999. kormányrendelet rendelkezik. Ez a rendelet az elállási jog gyakorlására 8 munkanapot biztosít, de cégünk ezt 30 napra bővítette ki.

Az elállási jog gyakorlásának menete:

Kérjük, hogy első lépésként az info@gyerekruhanet.hu e-mail címre jelezd felénk, hogy élni szeretnél ezen jogoddal. A könnyebb beazonosítás érdekében az e-mailbe írd be a rendelésszámot és hogy melyik terméket szeretnéd visszaküldeni.

A terméket ajánlott küldeményként  juttasd vissza nekünk, hogy biztosan megérkezzen. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.
Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint eredeti állapotában, sérülésmentesen küldd vissza nekünk. Webáruházunk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

A visszaküldött termék árát az esetleges szállítási költséggel együtt igyekszünk minél hamarabb (de legkésőbb 10 munkanapon belül) visszautalni a számládra.

És végezetül címünk, ahova a csomagot küldheted:

Online-Ruha Bt.
2053 Herceghalom
Tavasz u. 2/2.

 

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Márka szerinti keresés

A sok szép ruha mellé cipőt is szeretnél? Nézz körül a Mesés gyerekcipők webáruházban ide kattintva: