Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési lehetőségek

Bankkártyával

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés végösszegének azonnali kifizetése az OTP Mobil Simple bankkártyás rendszerén keresztül történik.

Ebben az esetben a vásárlása értékét nem a webáruházunk felületén egyenlíti ki, hanem a rendszer automatikusan átirányítja Önt a Simple biztonságos kártyás fizetési rendszerébe.

A Simple a világon a legmodernebb és egyben legbiztonságosabb virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmazza. A tranzakció befejezését követően webáruházunk csak arról kap értesítést, hogy sikeres, vagy sikertelen volt-e a vásárlás. A fizetést lebonyolító titkosított internetes oldal adattartalmáról nem kapunk információt.

Elfogadott kártyatípusok és OTP Mobil Simple tájékoztató:                                                      

                                                Fizetés utánvétellel

Ha a DPD Futárszolgálattal kéri a szállítást, illetve ha a Pick Pack Pont szolgáltatásait szeretné igénybe venni, abban az esetben lehetősége van arra, hogy a csomagot az átvételkor készpénzben egyenlítse ki.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az utánvétes fizetés költsége 240 Ft, melyet a rendszer automatikusan felszámol a pénztári folyamatban, ha ezt a fizetési módot jelöli ki.

 

Banki átutalással

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a megrendelést követően 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy a vásárlása értékét elutalja részünkre, különben a megrendelése törlődik.

Ha az Ön által elutalt összeg megérkezik bankszámlánkra, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, hogy megkaptuk az összeget. Ezután kerül sor a rendelés összekészítésére, illetve feladására.

Számlaszámunk:

Online-Ruha Bt.
UniCredit Bank
10918001-00000057-38050000

 

Készpénzzel

Készpénzben történő fizetésre személyes átvétel alkalmával van lehetőség .A  személyes átvételt cégünk székhelyén, 2053 Herceghalom, Tavasz u. 2/2. szám alatt tudjuk biztosítani.

Ebben az esetben a rendelést követően e-mailben, vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a további részleteket.

 

Ha bármi kérdése lenne a témával kapcsolatban, kérjük keressen meg minket az elérhetőségeink valamelyikén. Készséggel állunk rendelkezésére.

 

Keresés