Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pénzvisszafizetési garancia, ruhacsere

Elállási jog/visszaszolgáltatási garancia

Ha úgy döntött, hogy mégsem kéri a megvásárolt terméket, lehetősége van azt indoklás nélkül visszaküldeni. A távollévők között kötött szerződésekről a 17/1999. kormányrendelet rendelkezik. Ez a rendelet az elállási jog gyakorlására 14 naptári napot biztosít, de cégünk ezt 30 napra bővítette ki.

Az elállási jog gyakorlásának menete:

Kérjük, hogy első lépésként az info@gyerekruhanet.hu e-mail címre jelezze felénk, hogy élni szeretne ezen jogával. A könnyebb beazonosítás érdekében az e-mailbe írja be a rendelésszámot és hogy melyik terméket szeretné visszaküldeni.

A terméket ajánlott küldeményként  juttassa vissza, hogy biztosan megérkezzen. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.
Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint eredeti állapotában, sérülésmentesen küldje vissza nekünk. Webáruházunk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

A visszaküldött termék árát igyekszünk minél hamarabb (de legkésőbb 5 munkanapon belül) visszautalni Önnek.

És végezetül címünk, ahova a csomagot küldheti:

Online-Ruha Bt.
2053 Herceghalom
Tavasz u. 2/2.
 

Ruhacsere

Természetesen arra is van lehetőség, hogy az átvett terméket/termékeket más ruhára cserélje.

Ennek folyamata megegyezik az elállási jog gyakorlásának menetével. Előzetes egyeztetés után a ruhát/ruhákat ajánlott levélként kell hozzánk visszajuttatni. Ha megérkezik hozzánk a csomag, igyekszünk minél hamarabb postázni Önnek a kiválasztott csere termékeket.

 

Keresés