Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Pénzvisszafizetési garancia, ruhacsere

Elállási jog/visszaszolgáltatási garancia

Ha úgy döntöttél, hogy mégsem kéred a megvásárolt terméket, lehetőséged van azt indoklás nélkül visszaküldeni. A távollévők között kötött szerződésekről a 17/1999. kormányrendelet rendelkezik. Ez a rendelet az elállási jog gyakorlására 14 naptári napot biztosít, de cégünk ezt 30 napra bővítette ki.

Az elállási jog gyakorlásának menete:

Kérjük, hogy első lépésként az info@gyerekruhanet.hu e-mail címre jelezd felénk, hogy élni szeretnél ezen jogoddal. A könnyebb beazonosítás érdekében az e-mailbe írd be a rendelésszámot és hogy melyik terméket szeretnéd visszaküldeni.

A terméket ajánlott küldeményként  juttasd vissza, hogy biztosan megérkezzen. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.
Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint eredeti állapotában, sérülésmentesen küldd vissza nekünk. Webáruházunk követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

A visszaküldött termék árát igyekszünk minél hamarabb (de legkésőbb 10 munkanapon belül) visszautalni a számládra.

És végezetül címünk, ahova a csomagot küldheted:

Online-Ruha Bt.
2053 Herceghalom
Tavasz u. 2/2.
 

Ruhacsere

Természeresen arra is van lehetőség, hogy az átvett terméket/termékeket más ruhára cseréld.

Ennek folyamata megegyezik az elállási jog gyakorlásának menetével. Előzetes egyeztetés után a ruhát/ruhákat ajánlott levélként kell hozzánk visszajuttatni. Ha megérkezik hozzánk a csomag, igyekszünk minél hamarabb postázni részedre a kiválasztott csere termékeket.

 

Márka szerinti keresés

A sok szép ruha mellé cipőt is szeretnél? Nézz körül a Mesés gyerekcipők webáruházban ide kattintva: